NÄR RESULTATET ÄR DET VIKTIGA!

OM ELITSERVICE

Hos ELITSERVICE kan du tryggt lämna in din cykel på service och efter märker du att den fått en professionell service.
Med 20 års erfarenhet av cykelreparationer kan jag hantera det allra flesta problemen som kan uppstå.
Jag försöker lagerhålla de vanligaste reservdelarna så som kassett, kedja, bromsklossar, vevlager, bakväxlar m.m.

Idag finns det dock många olika växelsystem och jag kan inte ha allt hemma. Min strävan är att väntetiden skall vara högst en vecka.
Har du egna reservdelar kan jag naturligtvis använda dem.

Jag utför också reparationer och olje - packningsbyte i framgafflar och dämpare. Det är ofta en förbisedd del av cykeln och nödvändig del av servicen. Oljan dunstar med tiden och är packningarna dåliga kan både olja ta sig ut samt att vatten och smuts tar sig in vilket medför sämre funktion, men framförallt ökat slitage.
Rekomenderade serviceintervall/oljebyte för framgafflar ligger mellan 50-200 timmar.

Fox är 200 tim och Rock Shox 50 tim ride time.

OM MIG

Jag startade det här företaget för att jag har ett brinnande intresse för cyklar!
Jag har mekat med cyklar sen jag var liten. Den första cykel jag mekade med var min 10 växlade crescent när jag var 8-9 år och mitt första sommarjobb var i en cykelverkstad. Sen dess har jag jobbat med många olika saker men varje sommar har det handlat om cyklar. Senast jobbade jag på Sjöbloms i Örnsköldsvik som cykelmekaniker på heltid året runt.
Jag har även jobbat som mekaniker åt AXA Adidas Adventure Racing Team och som mekaniker åt många framstående tävlingcyklister som till exempel Mikael Lindnord, Scott Cole och Staffan Björklund.

Företaget ELITSERVICE består av mig, jag sköter allt från service och leverans till pappersarete.

Jag arbetar så effektivt som möjligt men tar inga genvägar och är noggrann. Min strävan är att kunden ska vara 100% nöjd med resultatet av servicen så att nästa runda med cykeln ska bli en fantastisk upplevelse!

Jag riktar mig framförallt till dig som har en fin cykel som du bryr dig om och inte vill lämna till vem som helst. 
Men jag tar emot alla sorters cyklar och försöker få alla cyklar som passerar genom min verkstad att fungera så bra som det bara är möjligt så att du som kund ska tycka att det är roligt att cykla.